NM Bane 2022

Informasjon

NSF ønsker alle velkommen til NM bane 2022!

Påmelding via SkytterAdmin og leirdue.net åpnes mandag 2.mai, og påmeldingsfristen er 13.juni. For oversikt over hvilke øvelser som går når, se meny Tidsskjema. Arrangementet holdes på Løvenskioldbanen i Bærum, se kartskisse som viser hva foregår hvor lenger ned på denne siden.

Samlingsplassen
Sentralt på Løvenskioldbanen vil det etableres en samlingsplass med seremoniplass, serveringstelt og utstillere. I tillegg til mulighet for å kjøpe mat og drikke på hvert enkelt arrangørsted, vil det settes opp et serveringstelt på samlingsplassen som åpner kl. 11 og vil ha middagsservering fra kl. 15. Samlingsplassen vil ha visningsskjermer og egen speakertjeneste. På «Hjortebanen» vil det være utstillere så langt plassen rekker / utstillere er interessert.

Medaljer/premier
Premieutdeling for alle grener vil finne sted hver dag kl. 17.00 på samlingsplassen sentralt på Løvenskioldbanen.

Uavhenta premier vil ikke bli ettersendt. 

Leirdue
OL-trap og Skeet vil foregå på banene til Løvenskioldbanen Skytesenter. Duer til selve konkurransene inngår i startkontingenten, mens duer til trening dekkes av den enkelte skytter. Leirduebanen vil ha egen speakertjeneste.

Se tidsplan for lerdueøvelsene her.

Pistol
Alle pistoløvelsene minus finaler og fripistol vil foregå på banene til Bærum Pistolklubb og Oslo Pistolklubb, til sammen 40 elektroniske skiver fra Megalink. Fripistol og finaler pistol vil foregå på Miniatyrbanen. Pistolveien vil bli sperret for andre enn arrangøren og de som har leid plass til bobil/campingvogn på bane P6 («Svingen»). Det vil kontinuerlig gå to minibusser mellom parkeringen og pistolbanene. Det vil være egen speakertjeneste felles for de 2 benyttede pistolbanene.

Se detaljert plan for alle pistoløvelsene her.

Finaler:
Finalene i Finpistol og Silhuettpistol vil bli gjennomført i henhold til oppdaterte regler fra det internasjonale skytterforbundet (ISSF). Se detaljert beskrivelse av finalereglene her:
Finpistol
Silhuettpistol

Rifle
Felles for rifleøvelsene er at det ikke skytes helmatch. 300m-øvelsene vil foregå på nedskalert internasjonale skive på 200m, mens 50m -øvelsene skytes på miniatyrbanen. Elektronikken på 200m vil oppgraderes. Mix-lag halvmatch kommer inn på NM-programmet og arrangeres med Åpen klasse.
I tillegg blir det torsdag 30. juni arrangert et åpent stevne med øvelsen 50m 60 skudd liggende mix-lag. Konkurransen gjennomføres med én åpen klasse for klubblag, og med kvalifisering og finale.

Se detaljert tidsskjema for rifleøvelsene her.

Viltmål
Øvelsene skytes på 50m viltmål-banen.

Lagskytinger
Det skytes ikke egne lagskytinger, lagkonkurransene gjennomføres etter tradisjonell modell; samlet poengsum fra kvalifiseringen for forhåndsuttatte lag bestående av 3 skyttere. Lagsammensetningen må være meddelt stevneledelsen senest 1 time før kvalifiseringen i den enkelte øvelse starter.

Utstyrskontroll
Pistol
Utstyrskontrollen vil væe tilgjengelig under hele NM. Kontrollen åpner 1,5 timer før første skudd og holdes  åpent så lenge det er folk i området, ca.-tid er angitt nedenfor.

Åpningstider:
Søndag: 1600-1900
Mandag: 0800-1600
Tirsdag: 0800-1600
Onsdag: 0730-1600
Torsdag: 0700-1600
Fredag: 0730-1600
Lørdag: 0730-1600
Søndag: 0730-1400

Kontrollen foregår i Oslo PKs klubbhus på pistolbanen, mandag er det dessuten fripistolkontroll på miniatyrbanen.
Det kan bli gjennomført etterkontroll i alle øvelser av bl.a. avtrekksvekt. Det blir etterkontroll for alle finaleskyttere, på finalebanen.

Rifle
Mandag-lørdag: Fra 08.00 til siste lag skal ut, onsdag og torsdag fra kl. 07.15.
Det gjennomføres kun forenkla kontroll; avtrekk og overlapp.
Kontrollen foregår i kafeteriaen på miniatyrbanen.
Etterkontroll for alle finaleskyttere.

Hotellovernatting
Deltagere under NM Bane 2022 kan bestille hotell i Sandvika, til NM-priser  –  Thon Hotel Oslofjord.

Tilbudet gjelder for perioden mandag 27. juni til søndag 3. juli.

Alle priser er pr natt, og inkluderer frokost.

Enkeltrom kr 889
Dobbeltrom kr 1.039
Trippelrom kr 1.189
Firemannsrom kr 1.339

Vennligst oppgi følgende reservasjonsnummer ved bestilling: 29873048  (Tlf: 67 55 66 00, e-post: oslofjord@olavthon.no )

Inntil 27. mai er det reservert for bestilling av NM-rom på hotellet. Etter den datoen opphører reservasjonen, men det kan fortsatt bestilles rom til samme pris/ reservasjons-nummer, forutsatt tilgjengelighet.

Bobil/camping
De som ønsker å ha bobil/campingvogn på Løvenskioldbanen henvises til areal P6 («Svingen»). Det vil være mulighet for å koble seg til strøm som inngår i prisen, kr 150 pr døgn.

Sponsorer

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet nedenfor og vi svarer deg så fort som mulig